Ajándékjegy

Az Apolló Mozi ünnepi ajándékjegye tökéletes karácsonyi ajándék. Garantáltan nem járhatsz rosszul vele: az elegáns jegyek az Apolló bármelyik előadására, korlátlan ideig beválthatók. Az ajándékjegy idén kétféle változatban váltható: egy, vagy kétszemélyes verzióban. Egyik típus sem feláras: pont annyiba kerülnek, mint a hagyományos felnőtt mozijegyek.

Az idei illusztációkat Rádóczy Bálint Pécsett, 2007-ben készült “Inviting the impossible” című fotósorozatából válogattuk, eddig kiadatlan képekkel.

Az ajándékjegyek az Apollóban vásárolhatók, pénztári órákban: a mindenkori első előadás előtt fél órával nyitunk, és az utolsó előadás kezdetéig bármikor jöhettek értük.

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
sponsors
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet