Björk – Biophilia Live
Björk – Biophilia Live
Björk – Biophilia Live
Björk – Biophilia Live
Björk – Biophilia Live

angol koncertfilm, 97 perc, 2014
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): Nick Fenton, Peter Strickland

Peter Strickland és Nick Fenton rendezésében film készült Björk nyolcadik stúdióalbumát bemutató multi-dimenzionális koncertről.
A Biophilia albumra épülő koncert showelemeit tekintve meghökkentő kísérlet a zene és technológia egyfajta keresztmetszetének létrehozására. Björk ezt a műsort 2011-ben mutatta be először színpadon, egyúttal egy kapcsolódó mobil-applikációt is bevezetett a köztudatba. Akkor a Wall Street Journal “varázslatos estének” nevezte az előadást, amelyet különleges hangszerek, vendégfellépők és vizuális elemek tesznek teljessé.

Björk víziója a Biophilia albumról és a multimédiás lehetőségekről rendkívül eklektikus képet mutat – írja róla a Pitchfork online magazin. – Az énekesnőt egy komplett izlandi női kórus kíséri a színpadon, a látványt természetfilmek képei színesítik, a díszletnek pedig épp úgy részét képezik különböző hangszerek, ahogy például egy Tesla-orsó, amely a mennyezetről ereszkedik alá. Egyszóval: lélegzetelállító.
A közönség a világon mindenütt kizárólag limitált számú előadás alkalmával láthatja a filmet fesztiválok, múzeumok, könyvtárak és galériák vetítőtermeiben.
A pécsi Apollóban egyetlen este, október 17-én vetítjük!

Björk - Biophilia Live

angol koncertfilm, 97 perc, 2014
Eredeti nyelven, magyar felirattal

Nick Fenton, Peter Strickland

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet