1% Apolló
1% Apolló
1% Apolló
1% Apolló

1% Apolló

Mert a tiétek vagyunk

Személyi jövedelemadód egy százalékát 2018-ban is felkínálhatod különböző civil szervezeteknek. Add nekünk. Add helybéli célra, mert itt élünk, ezt próbáljuk jobbá tenni - az Apolló Mozi Alapítvány civil kezdeményezésű, közhasznú, non-profit szervezet. Mert mi vagyunk az ország egyetlen vidéki artmozija, amit nem az önkormányzat tart fenn — közösen tartjuk életben. Mert mi vagyunk a város első mozija (anno 1912), régóta minőséget adunk és szeretnénk még sokáig folytatni. Mert közösséget teremtünk. Mert azon felül, hogy jó filmeket vetítünk, hátrányos helyzetű gyerekeket moziztatunk, eseményeinkkel nem csak szórakoztatunk, társadalmunk problémáira is felhívjuk a figyelmet. Mert kultúrát és művészetet éltetünk. Mert a tiétek vagyunk.

Támogasd az Apolló Mozi Alapítványt SZJA-d 1%-val.
Adószámunk: 18620005-2-02

Útmutató a felajánláshoz

Ha egyéni vállalkozó vagy nyilatkozhatsz a február 25-ig leadandó adóbevallásodban. Ha ekkor nem nyilatkoznál az 1%-ról, akkor május 22-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatot a NAV-hoz. Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán néhány kattintással május 22-ig még pótlólag nyilatkozhatsz erről. Ha nincs ügyfélkapud, itt tudod letölteni a nyilatkozatot és postázni a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2018. május 22-ig.

Ha magánszemélyként te magad küldöd be adóbevallásodat, vagy ha úgy döntöttél, hogy a NAV készíti el a bevallásodat: ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online rendelkezhetsz néhány kattintással május 22-ig. Ha nincs ügyfélkapud, itt tudod letölteni  a nyilatkozatot és postázni a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek 2018. május 22-ig.

Ha a munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat: itt tudod letölteni a nyilatkozatot, amit legkésőbb 2018. május 10-ig lezárt borítékban kell eljuttatnod a munkáltatódnak, de lehetőséged van eljuttatni a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek is, vagy az ügyfélkapudon keresztül elektronikusan.