Fák jú Tanár úr! 2.
Fák jú Tanár úr! 2.
Fák jú Tanár úr! 2.
Fák jú Tanár úr! 2.
Fák jú Tanár úr! 2.
Fák jú Tanár úr! 2.

német vígjáték, 115 perc, 2015
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): Bora Dagtekin

Szereplő(k): Karoline Herfurth, Elyas M'Barek, Jana Pallaske

Folytatódik Bora Dagtekin 2014-es vígjátéka, a Fák jú Tanár úr! Az első rész megjelenésétől számított egy év múlva, vagyis októberben máris jön a folytatás Fák jú Tanár úr! 2. címmel.
Zeki Müller (Elyas M’Barek) kalandja folytatódik a Goehte-ben. Azonban a diákok idegesítik, a papírmunka fárasztja, nem csoda, hogy Zeki Müller kezd veszíteni korábbi lelkesedéséből. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a tájföldi iskolatársulási programot, ezzel akarva feltúrbózni a lezüllött Goethe-t, hogy az Oktatási Minisztérium őket használja majd az új országos kampányában. Müller és Schnabelstedt ítéltetnek arra, hogy az iskola legdilisebb osztályával levezényeljék a kirándulást.
Amint azt sejthető, az utazás már a legelső pillanattól kezdve egy cseppet sem hasonlít egy hagyományos osztálykiránduláshoz, de a java még csak ez után következik…

Fack ju Göthe! 2.

német vígjáték, 115 perc, 2015
Eredeti nyelven, magyar felirattal

Bora Dagtekin

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet