Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő
Egy fantasztikus nő

chilei dráma, 100 perc, 2017
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): Sebastián Lelio

Szereplő(k): Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim

Marina pincérnőként dolgozik és ígéretes énekesnő. A nála 20 évvel idősebb Orlando egy nyomda tulajdonosa. Marina és Orlando szerelmesek és a jövőt tervezik. Egyik éjjel, éppen miután megünnepelték Marina születésnapját, Orlando nagyon rosszul lesz. Marina azonnal kórházba viszi, de a férfi nem sokkal később meghal. Ám Marina nem dolgozhatja fel fájdalmát és a veszteséget, mert gyanakvó tekintetek kereszttüzébe kerül. Orlando volt felesége megtiltja, hogy elmenjen a temetésre, fia pedig megfenyegeti, hogy kidobja a lakásból, ahol együtt éltek. Marina ugyanis transznemű. Szexuális identitása Orlando csaknem egész családja szemében aberráció. Harcolnia kell, mint egész eddigi életében, hogy önmaga maradhasson: összetett, erős, egyenes jellemű és fantasztikus nő.

A chilei Sebastián Lelio szerelmi drámája maga mögött hagyva Enyedi Ildikó Testről és lélekről-jét, elnyerte a 2018-as legjobb idegennyelvű Oscar-díjat, valamint többek között a Berlinale Ökumenikus zsűrijének díját, és az Independent Spirit díjat.

Una mujer fantástica

chilei dráma, 100 perc, 2017
Eredeti nyelven, magyar felirattal

Sebastián Lelio

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet