Vándorutak ízei
Vándorutak ízei
Vándorutak ízei
Vándorutak ízei

Cigánykaraván vetítés és a Kóstolda konyhája az Apollóban
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): A film: Kanyarog az út – egy cigánykaraván meséi. Jasmine Dellal. A film közös utazásra visz minket öt híres roma zenekar Egyesült Államokbeli turnéját végigkísérve, az út során vissza-visszatérve a zenészek szülőhazájába, otthonába, mindennapi életébe. Spanyolország, India, Macedónia és Románia zenéi, táncai, képei adnak betekintést ebbe a sokszínű kultúrába.A házigazda: a Kóstolda Lakásétterem. A Kóstolda nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy a gasztronómián keresztül közelebb hozza a többségi és kisebbségi társadalmat, együtt főzzön és egyen fantasztikus ételeket. A séfek a helyi cigányasszonyok, akik a roma ízvilág minden fortélyát ismerik, hisz maguk is gyakorlott háziasszonyok. Ezen az estén is, mint mindig, szívből főznek. Ez receptjeik alapja.A ráhangolódást a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet biztosítja.A jegy ára: 3800 Forint, amely tartalmazza a belépőt a vetítésre egy pohár borral, és az azt követő ételkóstolásra. A jegyvásárlással és a személyes jelenléteddel az Apolló Mozi, és a Kóstolda Lakásétterem működését, fennmaradását támogatod. Az esemény támogatói: Romológia és Nevelésszociológia Tanszék - PTE BTK NTI, a Wlislocki Henrik Szakkollégium, a Színes Gyöngyök Egyesület és a Vylyan Pincészet. Segítők, mint mindig, a Trafik Étterem és Lokál és az Apolló nagyelkű önkéntesei.

Az Apolló rendezvénysorozatában most egy különleges napon, különleges eseménnyel készültünk. A Nemzetközi Roma Nap alkalmából 2016. április 8-án, pénteken 17.30-as kezdéssel vándorútra hívunk!


Cigánykaraván vetítés és a Kóstolda konyhája az Apollóban
Eredeti nyelven, magyar felirattal

A film: Kanyarog az út – egy cigánykaraván meséi. Jasmine Dellal. A film közös utazásra visz minket öt híres roma zenekar Egyesült Államokbeli turnéját végigkísérve, az út során vissza-visszatérve a zenészek szülőhazájába, otthonába, mindennapi életébe. Spanyolország, India, Macedónia és Románia zenéi, táncai, képei adnak betekintést ebbe a sokszínű kultúrába.A házigazda: a Kóstolda Lakásétterem. A Kóstolda nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy a gasztronómián keresztül közelebb hozza a többségi és kisebbségi társadalmat, együtt főzzön és egyen fantasztikus ételeket. A séfek a helyi cigányasszonyok, akik a roma ízvilág minden fortélyát ismerik, hisz maguk is gyakorlott háziasszonyok. Ezen az estén is, mint mindig, szívből főznek. Ez receptjeik alapja.A ráhangolódást a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet biztosítja.A jegy ára: 3800 Forint, amely tartalmazza a belépőt a vetítésre egy pohár borral, és az azt követő ételkóstolásra. A jegyvásárlással és a személyes jelenléteddel az Apolló Mozi, és a Kóstolda Lakásétterem működését, fennmaradását támogatod. Az esemény támogatói: Romológia és Nevelésszociológia Tanszék - PTE BTK NTI, a Wlislocki Henrik Szakkollégium, a Színes Gyöngyök Egyesület és a Vylyan Pincészet. Segítők, mint mindig, a Trafik Étterem és Lokál és az Apolló nagyelkű önkéntesei.

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet