Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy
Virágvölgy

magyar road movie, 83 perc, 2018
Magyar nyelven, angol felirattal
Rendező(k): Csuja László

Szereplő(k): Berényi Bianka, Réti László, Kosynus Tomi

A külvárosi lakótelepen unatkozó Bianka hirtelen felindulásból ellop egy csecsemőt, majd kénytelen otthont keresni, azonban senki sem fogadja be. Már-már feladná, mikor véletlenül találkozik a jószívű, munkásszállón élő Lacival, aki segíteni akar az utcán rekedt lánynak és eldönti, hogy mindenáron otthont teremt számukra.

A Virágvölgy Csuja László rendező egyszerre költői és realista, punkosan karcos első játékfilmje. A film különleges amatőr főszereplőkkel készült: a női főszerepben Berényi Bianka Instagram-sztár, az EU Cannibal frontembere; a férfi főszerepben Réti László, többszörös Speciális Olimpiai bajnok látható.

A film a Karlovy Vary Filmfesztiválon az ‘East of the West’ díjat és a zsűri különdíját is elnyerte. A filmet eredeti magyar hanggal, angol felirattal vetítjük.

Virágvölgy

magyar road movie, 83 perc, 2018
Magyar nyelven, angol felirattal

Csuja László

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet