Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap
Holnap

francia dokumentumfilm, 118 perc, 2015
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): Mélanie Laurent, Cyril Dion

Szereplő(k): Cyril Dion, Anthony Barnosky, Olivier De Schutter, Mélanie Laurent

A “Holnap” új műfajt teremt: pozitív és teremtő film, ami megoldást kínál és hozzájárul egy új jövőkép megalkotásához.

Egyes szakértők szerint az emberiség egy része még a 21. század vége előtt kipusztulhat. Cyril Dion és Mélanie Laurent tíz különböző országban vizsgálódott, hogy kitalálják, mi vezethet a katasztrófához, és mindenekelőtt, hogyan lehet elkerülni azt. Útjuk során találkoztak pionírokkal, akik újra felfedezték a mezőgazdaságot, az energiát, a gazdaságot, a demokráciát és az oktatást. Bemutatják az összefogást, ahogy dolgoznak, és próbálják kitalálni, milyen lehet a közeljövő világa.

A filmet a Védegylettel közös szervezésben, térítésmentesen mutatjuk be, partnereink az Ökofilmklub-Budapest és az Átalakuló Közösségek. Támogatók: MagNet Bank, Lush Hungary.

A vetítés után a szervezőkkel lent, a Trafikban beszélgetünk. A filmet angol nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Demain

francia dokumentumfilm, 118 perc, 2015
Eredeti nyelven, magyar felirattal

Mélanie Laurent, Cyril Dion

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
sponsors
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet