Téli fivérek
Téli fivérek
Téli fivérek
Téli fivérek
Téli fivérek
Téli fivérek

dán filmdráma, 100 perc, 2017
Eredeti nyelven, magyar felirattal
Rendező(k): Hlynur Pálmason

Szereplő(k): Elliott Crosset Hove, Simon Sears, Victoria Carmen Sonne, Lars Mikkelsen

Dánia egy elhagyatott, távoli zugában, zord téli környezetben, a helyi mészkőbánya zárt munkásközösségében éli mindennapjait egy testvérpár, Johan és Emil. Ezen a szürreális ipari tájon napi rutinjukat a megszokott rituálék szerint végzik, amíg a köztük és egy másik család között ki nem robban egy gyorsan elharapózó konfliktus.

A dán Hlynur Pálmason első játékfilmes rendezésének világpremierje a Locarnói Filmfesztiválon volt. A film összesen négy díjat nyert a világ egy legrangosabb mozgóképes seregszemléjén: a legjobb színész (Elliott Crosset Hove) díja mellett megkapta az ökumenikus zsűri különdíját, az ifjúsági zsűri díját, valamint az Europa Cinemas mozihálózat elismerését (Europa Cinemas Label).

Vinterbrødre

dán filmdráma, 100 perc, 2017
Eredeti nyelven, magyar felirattal

Hlynur Pálmason

APOLLÓ MOZI 7621 PÉCS, PERCZEL MIKLÓS U. 22. TELEFON: 0670 286 8447 — PÉNZTÁRNYITÁS AZ ELSŐ ELŐADÁS ELŐTT FÉL ÓRÁVAL — JEGYEDET KÉSZPÉNZZEL VAGY KÁRTYÁVAL IS KIFIZETHETED — TELJES ÁRÚ JEGY 1050 FORINT — DIÁK ÉS NYUGDÍJAS JEGY 850 FORINT — A FILMEKET, HACSAK NINCS MÁSKÉNT FELTÜNTETVE, EREDETI NYELVEN, MAGYAR FELIRATTAL VETÍTJÜK. A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
sponsors
Teljes oldal megnyitása Mobil nézet