28 Times Cinema
28 Times Cinema
28 Times Cinema

28 Times Cinema

3 tehetséges pécsi mozirajongót keresünk! Az Apolló Mozi főtámogatója, az Europa Cinemas 28 fiatal filmőrültet keres, egyet-egyet az Unió minden országából, hogy meghívja őket Európa egyik legnevesebb filmfesztiváljára, a Venice Film Festival-ra, 2018. augusztus 28. és szeptember 9. között, minden költség térítésével, teljes ellátással. A lényeg: egy videó-szelfit kell készítenetek, feltöltenetek valahova, és a linket eljuttatnotok hozzánk. A három legjobb pályaművet az Apolló Kuratóriuma választja ki, ezeket továbbítjuk az Europa Cinemas zsűrijének, a végső döntés az övék.

Az ideális jelentkező 18 és 25 év közötti, mozi-megszállott, keni-vágja az angolt, szeret beszélni, és nem fél a kamerától sem. Közös szervezésben az Európai Parlament LUX Prize-ával és a Giornate degli Autori-val, a "28 TIMES CINEMA" 2010 óta minden évben megrendezésre kerül, idén először a pécsi közönség is lehetőséget kap, hogy pályázzon. A leadási határidő 2018. május 12. Ha az Apollóban (is) forgatnátok, állunk rendelkezésre.

Fontos részletek, a pályázati felhívás és a jelentkezési lap angol nyelven, itt érhetők el. Alaposan olvassátok át őket. Ha kérdésetek, kérésetek van, keressetek minket bátran a mozi messengerén. Sok sikert!

Team Apolló