1% Apolló

1% Apolló

Mozi kilátással

Az Apolló 107 éve Pécs első filmszínháza, 15 éve a régió egyetlen művészmozija, a város kulturális csomópontja. A világ, Európa és hazánk minőségi filmtermése csak nálunk látható a környéken. Az Apolló Mozi Alapítvány független, helyi, civil kezdeményezésű, közhasznú, non-profit szervezet. Ha fontos neked, hogy kilátásod legyen a világra, támogass minket személyi jövedelemadód egy százalékával. 

Támogasd az Apolló Mozi Alapítványt SZJA-d 1%-val.
Adószámunk: 18620005-2-02

Útmutató a felajánláshoz

Ha egyéni vállalkozó vagy nyilatkozhatsz a február 25-ig leadandó adóbevallásodban. Ha ekkor nem nyilatkoznál az 1%-ról, akkor vállalkozóként vagy magánszemélyként 2019. május 20-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatot a NAV-hoz. Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán néhány kattintással pótlólag nyilatkozhatsz erről. Ha nincs ügyfélkapud, itt tudod letölteni a nyilatkozatot és postázni a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek.

Ha a munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat: itt tudod letölteni a nyilatkozatot, amit legkésőbb 2019. május 10-ig lezárt borítékban kell eljuttatnod a munkáltatódnak, de lehetőséged van eljuttatni a lakhelyed szerinti illetékes NAV-kirendeltségnek is, vagy az ügyfélkapudon keresztül elektronikusan.