1% Apolló

1% Apolló

Mozi kilátással 

Lesz megint jó, lesz megint közös, lesz mozgalom, lesz nyüzsgés, lesz megint nagybetűs az élet — még ha efelől kétségek is ébredhetnek bennünk ebben az elcsigázott helyzetben. Ha ezt most kibírjuk, erősebbek leszünk, mint valaha, és bármi is jöjjön, egy biztos: mi benne leszünk és alakítjuk lelkesedésünkkel, eltökéltségünkkel, szakértelemmel, szívvel, lélekkel és a téboly határát súroló megszállottsággal.

Pécs első filmszínházát, a régió egyetlen művészmoziját, a város kulturális-közösségi csomópontját együtt tartjuk életben — néha repül, néha, mint most is, tolni kell, és nélküled nem megy. Az Apolló Mozi Alapítvány független, helyi, civil kezdeményezésű, közhasznú, non-profit szervezet. Ha fontos neked, hogy kilátásod legyen a világra, támogass minket személyi jövedelemadód egy százalékával. 

Támogasd az Apolló Mozi Alapítványt SZJA-d 1%-val.
Adószámunk: 18620005-2-02

... és ha még belefér: apollopecs.hu/tamogatas 
Számlaszámunk: 50800111 15391085 00000000
Apolló Mozi Alapítvány
Takarékbank Zrt.

Útmutató a felajánláshoz

Ha egyéni vállalkozó vagy nyilatkozhatsz a február 25-ig leadandó adóbevallásodban. Ha ekkor nem nyilatkoznál az 1%-ról, akkor vállalkozóként vagy magánszemélyként 2020. május 20-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatot a NAV-hoz. Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán néhány kattintással pótlólag nyilatkozhatsz erről.