Átmeneti Házirend

Átmeneti Házirend

Az ismert közegészségügyi helyzetre való tekintettel különös figyelmet fordítunk a házirendre. Alaposan olvassátok át és osszátok meg az információkat az érdekeltekkel, hogy minél gördülékenyebb, kellemesebb élményt tudjunk nyújtani egymásnak.

ÜLTETÉS: A vendégek biztonsága érdekében a külön tranzakcióban, helyben vásárolt helyek között 1-2 széket üresen hagyunk. Az előzetes online jegyvásárlás weboldalunkon érhető el: előre, időben megváltott helyedet így magad választhatod ki. Kérünk igyekezz úgy helyet foglalni, hogy közvetlen közeledben ne legyenek már mások.

ÉRKEZÉS/TÁVOZÁS: Műsorszerkezetünket úgy alakítottuk ki, hogy a szeparált idősávok segítségével a különböző termek és előadások nézői se érkezéskor, se távozáskor ne találkozzanak egymással. Az előadások közötti szünetekben az összes érinthető felületet fertőtlenítjük.

FRISS LEVEGŐ: A mozi ventillációs rendszere megállás nélkül a leghalkabb technológiával hozza a friss levegőt kintről. A másfél méteres távolságtartás továbbra is elvárt. Érkezéskor a pénztárnál találjátok fali kézfertőtlenítőnket.

CSEND: Az Apollóban nem szabad csámcsogni, popcorn-t, chips-t, nachos-t ennni, zacskóval zörögni, telefonnal prüntyögni és bármely a nézők nyugalmát megzavaró tevékenységet folytatni mozizás közben.

Köszönjük a türelmet!