28 Times Cinema

28 Times Cinema

3 tehetséges pécsi mozirajongót keresünk, hogy kijuttassuk a Velencei Filmfesztiválra! Ha 18 és 25 év között vagy, kened-vágod az angolt és amúgy is jól kommunikálsz szóban és írásban, szívesen írsz cikkeket vagy blogot, nem félsz a kamerától, nem vagy szófukár és szeretsz filmekről beszélgetni — az Apolló Mozi főtámogatója, az Europa Cinemas most téged keres! Ha szívesen lennél Lux-Prize Embassador, hogy képviseld Magyarországot Európa legrégebbi filmfesztiválján Velencében az EU többi 27 országával együtt, 2019. augusztus 27. és szeptember 8. között, minden költség térítésével, teljes ellátással — készíts egy videó-szelfit, amely arról szól, hogy te mit szeretsz a moziban (technikai és tartalmi elvárások alább) és juttasd el hozzánk. A három legjobb pályaművet az Apolló Kuratóriuma választja ki, ezeket továbbítjuk az Europa Cinemas zsűrijének, a végső döntés az övék.

Közös szervezésben az Európai Parlament LUX Prize-ával és a Giornate degli Autori-val, a "28 TIMES CINEMA" 2010 óta minden évben megrendezésre kerül, és most másodszor a mi közönségünk is lehetőséget kap, hogy pályázzon. A leadási határidő 2019. április 18. 

Technikai és tartalmi elvárások: Full HD 1920x1080 px videó, 30 másodperc hossz, neved és országod megjelenítésével. A videót azzal a mondattal kezdd, hogy “What do I love in cinema…”  — Inspirációként itt nézhetitek meg a korábbi sikeres pályaműveket. Erős a mezőny: kreativitást és minőséget várunk!

Ha tudunk segíteni a videó elkészítésében, vagy bármi egyéb kérdésetek van, írjatok nekünk bátran. Sok sikert, éljen a mozi!

Team Apolló