Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm
Film Farm

Film Farm

A Mindenki sikerének hatására, nagy örömünkre, a rövidfilm végre fókuszba került. A Film Farm egy lassan egy éve készülő projekttel szeretné ráirányítani a nézők figyelmét erre az eddig elhanyagolt műfajra. Hazai kisfilmekből Borsos Miklós állított össze egy 2 órányi izgalmas, szórakoztató és profin kivitelezett válogatást – összesen 9 filmet, ami országos mozi forgalmazásban kerül a közönség elé.

035' (r: Barcsai Bálint) – Frappáns groteszk az első magyar holdra szállásról.

Szupermosás (r: Gergely Zoltán) – Egy éjszakai műszakos autómosó különleges megbízást kap.

Előbb-Utóbb (r: Madarász Isti) – Háborús thriller a második világháború egy kevésbé ismert kísérletéről.

Epilógus (r: Lóth Balázs) – Egyre nagyobb bajba keveredő éjjeli őr egy igazi sötét pszichothrillerben.

Győztes (r: Géczy Dávid) – Kiöregedett, egykori olimpikon harca a saját múltjával.

Sújtólég (r: Borsos Miklós) – Egy bányarobbanást követően két lent rekedt bányász próbál kijutni a felszínre. Azonban a beomlott sziklákon kívül valami más is nehezíti a menekülésüket a sötétben.

Rend a lelke (r: Nyíri Kovács István és Borsos Miklós) – Egy rejtélyes hajnali telefonhívás, ami örökre megváltoztatja egy ügyvéd életét.

Három nagymamám volt (animáció, r: Glaser Kati) – Márquez-i családtörténet, meghökkentő kalandokkal és hatalmas szívvel.

Szalontüdő (r: Szirmai Márton) – Az egyik leghíresebb „urban legend” filmes feldolgozása. Szereplők: Anger Zsolt, Ascher Tamás, Péterfy Bori, Kamarás Iván, Ónodi Eszter etc.