Hwai
Hwai
Hwai
Hwai
Hwai

Hwai

Egy elhagyatott farmon élő öttagú bűnözőbanda váltságdíj reményében elrabolja Hvait, azonban a terv nem az elvárások szerint alakul és a gyerek a nyakukon marad.

17 éves korára Hvai, aki soha nem járt iskolába, hanem “apái” részesítették oktatásban, kiváló gyilkossá cseperedik. Bár remekül alkalmazkodott ehhez az életformához, olykor mégis szeretné a hétköznapi kamaszok életét élni, ami elérhetetlennek tűnik a számára.

Első éles bevetése alkalmával azonban saját múltjának darabjaira bukkan és nevelőszülei ellen fordul, kihasználva minden képességet, amit nekik köszönhetően szerzett meg.

A Szonggjungvan Egyetemen végzett direktor már első nagyjátékfilmjével, a műfaji határokat feszegető Save The Green Planet!-tel gyorsan közönség- és fesztiválkedvenc lett, számtalan hazai és nemzetközi díjátadón ismerték el. Második egész estés játékfilmjére, a Hvaira 10 évet kellett várni. Bár a rendezőt ezért nem díjazták, de a címszereplő Jo Dzsingut, aki már 9 éves kora óta keresett színész, élete első felnőtt főszerepéért a kritikusok és a Kék Sárkány zsűrije is a legjobb új színész díjával jutalmazta.

IMDb adatlap