Repülj magasra / BIDF
Repülj magasra / BIDF
Repülj magasra / BIDF

Repülj magasra / BIDF

Thulasi egy olyan fiatal indiai lány, aki szó szerint hajlandó megküzdeni azért, hogy önmaga lehessen. Egy olyan kasztba született, ami a társadalmi ranglétra legaljára sorolja. Ám Thulasit más fából faragták. Egy olyan társadalomban, ahol a lányoktól engedelmességet, alázatot várnak, ahol a házasság szülői akarat szerint köttetik, sohasem alkudott meg. Hidegen hagyta a főzés, már egész kiskorában kijelentette, hogy nem lesz senkinek a felesége, és eltökélt szándéka, hogy a saját útját járja. Thulasi független akar lenni. Eldöntötte, hogy boxoló lesz.

3 évvel ezelőtt India harmadik legjobbja lett a saját súlycsoportjában. Sajnos azonban a tehetség nem elég. A felette állók visszafogják, legnagyobb akadályozója Tamil Nadu, a Boxolók Szövetkezetének főtitkára. Ր dönt a lányok sorsáról, hogy ki milyen versenyen vehet részt. A "szívességnek" azonban ára van: pénz és szex. Thulasinak nincs pénze, és nem hajlandó lefeküdni sem a főtitkárral. Mindezek fényében a jövője elég kilátástalannak fest. Úgyhogy Thulasi saját kezébe veszi a sorsát.

A film 3 éven át követi ennek a bátor lánynak váratlan fordulatokkal teli életét. A Repülj magasra egy győzelmekkel és kudarcokkal teli utazásra viszi nézőjét, amely során Thulasi bárkivel szembeszáll, a ringben és azon kívül egyaránt.

IMDb adatlap