2020. július 10.

2020. július 10.

Pécs és a régió egyetlen művészmozija négy hónapos csend után 2020. július 10-én újranyitotta kapuit a nézőközönségnek. A mozi csapata nem töltötte tétlenül a karantént: az impozáns nyitóműsor összeállítása mellett technikai és tisztasági újításokkal fejlesztettük a város egyik kulturális-aktivista csomópontjának is számító Apollót.

A filmszínház a nyitás első hónapjában 32 különböző filmet vetít, köztük két fesztivál keretében 10 premier előtti filmet, több mint 18 vetítéssel, kedvezményes bevezető árakkal.

A biztonságos, higiénikus körülményeket — az előírt óvintézkedéseken túl — újragondolt műsorszerkesztéssel egészítik ki: szeparált idősávokban vetített napi négy előadással és egyórás takarító-szellőztető szünetekkel. Az e célból felújított levegőztető rendszernek köszönhetően zajtalan a folyamatos levegőcsere. A szintén új szolgáltatásként kínált online jegyelővétel, illetve a professzionális takarítószemélyzet is a nézők kényelmét és biztonságát szolgálják. Szájmaszk viselete nem kötelező.

Az Apolló kultúrmunkásai mindent megtesznek, hogy városunk lakói újra jóízűen, félelem nélkül fogyaszthassák a filmművészet kiemelkedő alkotásait. Kérdéseiteket messengerünkön igyekszünk mihamar megválaszolni.

Üdvözlettel, Team Apolló