Corleone vacsorája – egy ajánlat, amit nem lehet visszautasítani

Corleone vacsorája – egy ajánlat, amit nem lehet visszautasítani

Az "Apolló hívja Pécset - Új típusú találkozások" sorozatunk következő eseménye alkalmából 2016. március 10-én, csütörtökön 18.00-as kezdettel újra vendégségbe hívunk! Régóta dédelgetett álmunk válik most valóra: egy igazi kultikus film és az olasz gasztronómia legjava találkozik az Apollóban.

A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa újra a mozivásznon.

A kultikus benzinkúti olasz étterem, ahol Gianluca Rossi készíti a hamisítatlan itáliai ízeket, ahol eredeti fatüzelésű kemencében készülnek az olasz pizzák, pirul a calzone. Eredeti házi tészták és finomabbnál finomabb fogások várják a meglepett és a rutinos betérőket az egyetlen pécsi Rosticceria-ban.
Gianluca odahaza megvendégelte már Marcello Mastroiannit, Al Pacinot, Marlon Brandot, ezen a különleges estén most minket fog elkalauzolni az olasz ízek világába.
A jegy ára: 3800 Ft, amely tartalmazza a belépőt a vetítésre és az azt követő ételkóstolásra. Helyfoglalás itt, a kép alatt található vetítési dátumra kattintva. A jegyvásárlással és jelenléteddel az Apolló mozi működését, fennmaradását támogatod.
Segítők, mint mindig: a Trafik Étterem és Lokál, és az Apolló nagylelkű önkéntesei.